Кухонна машина Philips HR 7775
Характеристики
| Основні: | |
|---|---|
| Виробник | Philips |
| Споживана потужність | 1000 Вт |
| Колір корпусу | Сірий |
| Користувальницькі характеристики: | |
|---|---|
| Тип блендера | Занурювальний |
| Потужність | 1000 Вт |
| колір | алюміній/сірий |
| Ємність чаші | 3.40 л |
Опис
Кухонний комбайн Philips HR 7775
Загальні характеристики
• Відділення для зберігання шнура
• Нековзна ніжка
Технічні характеристики
• Довжина шнура: 120 м
• Напруга: 220-240 В
• Місткість чаші для сухих продуктів: 3,4 л
• Місткість чаші для рідин: 2,0 л
• Місткість чаші для тіста: 1700 г
• Місткість чаші для борошна: 1000 г
• Робоча ємність блендера: 1,5 л
• Безпека: Визначення безпечного встановлення кришки та чаші, механічне переривання на 1,5 сек.
• Режими швидкостей: Різні швидкості
• Місткість соковичавниці: 1,5 літра яблучного соку л
Характеристики дизайну
• Корпус: ABS + матовий алюміній
• Соковичавниця: Нержавіюча сталь, пластики ABS, SAN, POM
• Тримач ножа, кругла насадка для збивання: POM
• Диски, леза для подрібнення: З неіржавкої сталі
• Перемикач швидкостей: Матовий алюміній
• Насадка для тіста, соковичавниця для цитрусових: PP
• Кнопки вибору функцій: режим для подрібнення льоду, імпульсний режим
• Чаша + кришка, блендер: SAN
• Штовхач, внутрішній штовхач: Пластики ABS, SAN
• Кольори: Алюмінієвий і темно-сірий
Приладдя
• Соковичавниця для цитрусових: Для приготування соку з цитрусових
• Насадка для тіста: Для замішування тіста (зокрема густого), змішування, збивання рідкого тіста
• Ніж із неіржавкої сталі: Подрібнення, збивання, утворення піни, подрібнення, різання, змішування, розминання, приготування
• Лопаточка
• Соковичавниця: Для приготування соку з яблук, моркви тощо.
• Кругла насадка для збивання: Для збивання та приготування емульсії
• Знімний шатковий диск: Для середнього/дрібного шаткування
• Регульований диск для нарізування скибочок: Для 1-7 мм кубиків із фруктів і овочів
• Ударостійкий блендер: Для змішування, подрібнення, спінювання, натирання, приготування пюре, перетворення на однорідну масу або рідину, перемелювання, збовтування, розмішування
• Диск для нарізування: Для нарізання картоплі або сиру
• Диск для нарізування соломкою/приготування картоплі-фри: Для нарізання у вигляді соломки або картоплі фрі.
